Rabatter och butiker i Laholm

Erbjudanden i Laholm

1
dag
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Gesällgatan 3
302 55 Halmstad

1
dag
kvar
Instrument
LidlInstrument

Gesällgatan 3
302 55 Halmstad

1
dag
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Gesällgatan 3
302 55 Halmstad

1
dag
kvar
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Gesällgatan 3
302 55 Halmstad

1
dag
kvar
Julmode
LidlJulmode

Gesällgatan 3
302 55 Halmstad

Butiker i Laholm

Populära produkter

Handla i Laholm

Kataloger och erbjudanden från Laholm

Laholm: shopping och butiker

Laholm är ett trevligt besöksmål i Halland, med anrik historia som sträcker sig långt bak i tiden. Orten fick sina stadsprivilegier redan på 1200-talet, vilket gör Laholm till landskapets äldsta. Då var Laholm känt som handelsstad, något som idag har utvecklats till att vara en viktig plats för krukmakeri. Här finns nämligen Laholmskeramik och Jani keramik som är några av landets viktigaste fabriker för krukmakeri.

Passa på att strosa runt i den vackra stadskärnan när du besöker Laholm. Tack vare att den inte har moderniserats nämnvärt de senaste 50 åren kan du ta del av ortens historia bara genom att vandra runt i centrum. Njut av det gamla Stortorgets historiska charm och de trevliga kvarteren kring rådhuset. De ligger i området som kallas Gamleby där du också hittar kyrkan St Clemens.

Det är inte för inte som Laholm kallas för den lilla staden med de stora konstverken. Genom att gå de guidade turerna som anordnas av turistbyrån i Laholm, kan du uppleva de viktigaste och vackraste sevärdheterna på orten. Lagaholms slottsruin är en av dessa, som dateras till 1200-talet. Idag ligger ett kraftverk här och en landsväg går genom ruinen, vilket ger ett intressant möte av både gammalt och nytt.

Missa heller inte Laholms vackra Teckningsmuseum, som är det enda museet i hela Norden som enbart ställer ut teckningskonst.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer