Rabatter och butiker i Lidköping

Erbjudanden i Lidköping

3
dagar
kvar
Veckans Klipp V.50
LidlVeckans Klipp V.50

Rörstrandsgatan 4
531 40 Lidköping

3
dagar
kvar
Julklappstips
LidlJulklappstips

Rörstrandsgatan 4
531 40 Lidköping

3
dagar
kvar
Julklappstips
LidlJulklappstips

Rörstrandsgatan 4
531 40 Lidköping

3
dagar
kvar
Julklappstips
LidlJulklappstips

Rörstrandsgatan 4
531 40 Lidköping

3
dagar
kvar
Mjuka klappar
LidlMjuka klappar

Rörstrandsgatan 4
531 40 Lidköping

Butiker i Lidköping

Populära produkter

Handla i Lidköping

Kataloger och erbjudanden från Lidköping

Lidköping: shopping och butiker

Shoppa smidigt och fynda billigt i Lidköping

Lidköping är staden vid Vänerns strand som erbjuder både shopping, kulturupplevelser och natursköna miljöer. Här kan du shoppa i mysiga butiker i stadens centrum och fynda prisvärt porslin i Rörstrands center. Fortsätt sedan till Läckö Slott för en imponerande kulturupplevelse och en högklassig middag på restaurang Hvita Hjorten. Vill du andas frisk luft och få motion, är Kinnekulle det perfekta besöksmålet för dig. Vandra upp till toppen och njut av den milsvida utsikten över Vänern och dess omgivningar.

Long Lidköping är en vacker småstad vid sjön Vänern i västra Sverige. Ån Lidan delar staden i två delar, den gamla och den nya staden. Idag har delarna växt samman och bildar Lidköping, ett måste för alla besökare som gillar shopping och natursköna upplevelser.

Shopping för alla i Lidköping centrum

I centrum hittar du både shopping med unika erbjudanden från hantverksbodarna och kulturella upplevelser. Upptäck Lidköpings stadskärna med sina mysiga små gator och torg. Här ligger de flesta butiker inom gångavstånd, vilket gör att du kan parkera bilen på någon av de stora och kostnadsfria parkeringarna. Njut av shoppingen till i din egen takt till fots, och avsluta med en fika på något av de hemtrevliga konditorierna. Här kan du också äta en bit mat och dricka gott mitt i centrums livliga kärna.

Prisvärt porslin hittar du i Lidköping

Fortsätt gärna shoppingen på Rörstrands center, där Sveriges troligen bredaste utbud av porslin finns. Till extra bra priser hittar du ditt favoritporslin och kan fynda hela kollektioner ur Rörstrands sortiment.

Vacker natur i Lidköpings omgivningar

Beläget vid vattnet är Lidköping alltid nära till natursköna utflykter, både till sjöss och i de gröna omgivningarna. Kinnekulle, också kallat det blommande berget, är en perfekt plats att vandra på. På toppen får du en milsvid utsikt över bygden. Här ligger också den populära restaurangen Kinnekullegården som erbjuder en välsmakande buffé och helgmenyer.

En bit utanför Lidköping centrum ligger Läckö Slott. Vida känt för sin fina och imponerande arkitektur, är det ett givet besöksmål för turister. Slottet är öppet för allmänheten och inhyser den berömda restaurangen Hvita Hjorten.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer