Rabatter och butiker i Linköping

Erbjudanden i Linköping

Giltig
i morgon
Veckans Klipp V.5
LidlVeckans Klipp V.5

Bergslagsvägen 10
612 30 Finspång

Giltig
i morgon
Veckans Klipp V.5
LidlVeckans Klipp V.5

Järdalavägen 1
589 21 Linköping

sista
dagen!
Veckans Klipp V.4
LidlVeckans Klipp V.4

Bergslagsvägen 10
612 30 Finspång

sista
dagen!
Veckans Klipp V.4
LidlVeckans Klipp V.4

Järdalavägen 1
589 21 Linköping

Giltig om 4
dagar
För hemmafixaren
LidlFör hemmafixaren

Bergslagsvägen 10
612 30 Finspång

Butiker i Linköping

Populära produkter

Handla i Linköping

Kataloger och erbjudanden från Linköping

Linköping: shopping och butiker

Shoppa smart i Linköping

Oavsett vad du är sugen på att handla för typ av kläder – de senaste trenderna eller unika vintageplagg – är Linköping en perfekt destination för shopping. Här hittar du alla trendiga klädkedjor i själva stadskärnan mellan Stora Torget och Trädgårdstorget. Slipp trötta fötter och långa sträckor när alla dina favoritbutiker ligger inom gångavstånd. Söker du ett ännu bredare utbud finns Tornby galleria som är ett större köpcentrum utanför staden. Tar du bilen hit behöver du inte bekymra dig om parkeringsplats då det är gratis!

Linköpings kultur och konst

Kulturen är en betydande del i Linköpings breda utbud av event. Här finns bland annat Östgötateatern som sätter upp sevärda föreställningar och är Sveriges största länsteater. Dansens Hus var tidigare ett gymnastikhus men används idag för dansen som konstnärligt uttryck. Konserter som Melodifestivalen och sportevenemang som hockeymatcher hålls ofta i Saab Arena, tidigare Cloetta Arena. Den ligger på bekvämt gångavstånd från Linköpings centrum och lockar många besökare med sina spektakulära evenemang.

Linköping är också staden med de många sångkörerna, bland andra Chorus Lin, Den akademiska damkören Linnea och Linköpings Studentsångare. Andra sångare som har fått stort utrymme på nationella scener är Lars Winnerbäck och Louise Hoffsten, båda tidigare Linköpingsbor. Kultur i form av konst kan du njuta av på Passagen, konsthallen för samtidskonst. Här arrangeras också samtal om utställningarna som är sju till antalet varje år.

Linköping är också en viktig stad ur historiskt perspektiv. Här finns både Domkyrkan och slottet som bildar idag Linköpings slotts- & domkyrkomuseum. Gamla Linköping bjuder på en unik miljö av den gamla stadskärnan, med hantverksbodar och museum. Alla byggnader har stort historiskt värde och har flyttats från Linköping för att bevaras som kulturminnen.

Information om köpcentrumen i Linköping
Erbjudanden i grannstaden
Populära städer
Topp butiker
Topp kategorier