Rabatter och butiker i Luleå

Erbjudanden i Luleå

41
dagar
kvar
Veckans erbjudande
ÖoBVeckans erbjudande

Betongvägen 8
973 45 Luleå

28
dagar
kvar
Erbjudanden
Clas OhlsonErbjudanden

Storgatan 36-38
972 31 Luleå

28
dagar
kvar
Julkläder
DressmannJulkläder

Storgatan 40
972 31 Luleå

21
dagar
kvar
Julklappstips
XXLJulklappstips

Storhedsvägen 6
973 45 Luleå

28
dagar
kvar
Julklappstips
Team SportiaJulklappstips

Delfingatan 2 (vid Coop Arena)
973 34 Luleå

Butiker i Luleå

Populära produkter

Handla i Luleå

Kataloger och erbjudanden från Luleå

Luleå: shopping och butiker

Besök världens första köpcentrum i Luleå

Köpcentret Shopping i Luleå blev världens första Köpcentrum, och var en stor nyhet i Mitten av 1950-talet när det planerades och byggdes. Shopping byggdes med tanken att det skulle bli ett samhällscentrum, en egen liten stad inuti staden där människor kan umgås med varandra, och ägna sig åt olika nöjen, uppleva kultur, eller handla i butiker som H&M, Apoteket, Din Sko, Gina Tricot, Glitter, och många fler. I Luleå centrum kan du självklart även shoppa i olika butiker och affärer, och äta eller fika i mysiga restauranger och caféer.

Luleås mångsidiga natur

Luleås skärgård kan du utforska året om, då den på sommaren är en perfekt plats att kryssa runt i din egen båt eller ta en av turbåtarna som regelbundet kan ta dig till de olika öarna. På vintern kan du vara i Luleås skärgård då den i minusgraderna förvandlas till ett istäckt vinterparadis som ligger som upplagt för att åka skridskor mellan de nu snöbeklädda öarna. Du kan även passa på att åka skidor, skoter, kiteing, issegling, hundspann, pimpla, bada bastu eller varför inte besöka någon av de vinteröppna restaurangerna eller bo på någon av anläggningarna på Jopikgården, Hindersön eller Klubbviken Havsbad på Sandön.

Luleås rika kulturliv

Luleå har även ett rikt kulturliv där du kan bland annat besöka den populära destinationen Kulturens hus där du kan uppleva konst, musik teater. Kulturens hus inrymmer även stadsbibliotek, konsthall, stor och liten konsertsal, och café och restaurang så klart. Det finns någonting för alla i Kulturens hus.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer