Rabatter och butiker i Lund

Erbjudanden i Lund

Giltig om 2
dagar
Hygge - härlig och mysig inredning
Søstrene GreneHygge - härlig och mysig inredning

Rådmansgatan 12
211 46 Malmö

5
dagar
kvar
Veckans Klipp V.5
LidlVeckans Klipp V.5

Åkerlund & Rausings Väg 1
216 16 Lund

Giltig om 2
dagar
För hemmafixaren
LidlFör hemmafixaren

Åkerlund & Rausings Väg 1
216 16 Lund

Giltig om 2
dagar
Sköna kläder
LidlSköna kläder

Åkerlund & Rausings Väg 1
216 16 Lund

5
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Åkerlund & Rausings Väg 1
216 16 Lund

Butiker i Lund

Populära produkter

Handla i Lund

Kataloger och erbjudanden från Lund

Lund: shopping och butiker

Lunds berömda studentliv

Lund är en vacker stad för sjuder av liv. Mycket tack vare stadens alla studenter vid Lunds universitet, är citykärnan i ständig rörelse och roliga evenemang avlöser varandra. Den akademiska miljön är ständigt närvarande. Parken Lundsgård är exempelvis en trevlig mötesplats som ligger nära både domkyrkan, Universitetsplatsen och AF-borgen. I centrala Lund kan du även hitta flera torg, som Stortorget där Stadshallen med sin vackra konsertsal. Vid Mårtenstorget hålls torghandel på dagarna, där du kan hitta färska grönsaker och goda matvaror.

Välj och vraka ur Lunds breda shoppingutbud

Det finns ett brett utbud av shopping i Lund. Utanför stadskärnan ligger Nova Lund, ett nybyggt köpcentrum som erbjuder många stora kedjor med senaste mode och teknikprylar. Andra köpcentrum är Center Syd, Burlöv Center och Löddeköpinge som med sitt breda sortiment passar alla typer av shopping, smaker och prisklasser.

Lunds vackra domkyrka är öppen varje dag

För den kulturella besökaren i Lund rekommenderas Kulturen, ett friluftsmuseum som sträcker sig över två kvarter med över 30 historiska byggnader av historiskt värde. Lunds Domkyrka är Sveriges största kyrka som erbjuder guidade visningar i den vackra och spännande byggnaden. Den är öppen dagtid och har shower och musikarrangemang kvällstid. Museet Arkiv –och studentmuseum är också ett intressant besöksmål, där du kan ta del av roliga anekdoter från studentlivet och lära dig mer om nationernas historia.

Lunds blandning av modern citykärna och historiska betydelse gör att staden är ett perfekt resmål för den nyfikna besökaren.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer