Rabatter och butiker i Lund

Erbjudanden i Lund

5
dagar
kvar
Veckans Klipp
LidlVeckans Klipp

Norra Kungsvägen 47
806 41 Gävle

Giltig om 2
dagar
Köksredskap
LidlKöksredskap

Norra Kungsvägen 47
806 41 Gävle

Giltig om 2
dagar
Lek & pyssel
LidlLek & pyssel

Norra Kungsvägen 47
806 41 Gävle

5
dagar
kvar
Ekologiskt mode
LidlEkologiskt mode

Norra Kungsvägen 47
806 41 Gävle

5
dagar
kvar
Redo för julen
LidlRedo för julen

Norra Kungsvägen 47
806 41 Gävle

Butiker i Lund

Handla i Lund

Kataloger och erbjudanden från Lund

Lund: shopping och butiker

Den livliga staden i södra Sverige är en av landets största studentstäder, vilket gör att utelivet och utbudet av caféer och restauranger är stort. Samtidigt är det en stad som bygger på spännande historia och utgör en viktig del av rikets grundande. Den kombinationen gör att Lund alltid är en stad värt att spendera några dagar extra i – för här finns något för alla att uppleva.

Student eller inte, kan du ta del av studenternas årliga evenemang som många har lång historia med roliga anekdoter, som spexet och sittningar. Valborgsmässoafton är en annan årlig högtid där Lundabor och besökare samlas i staden för att välkomna våren med sång, majbrasor och tal. Givetvis tar alla på sig sina studentmössor för att traditionsenligt kasta den i luften vid hyllningar och applåder.

I Lund finns också många vackra sevärdheter som ligger på gångavstånd inom stadskärnan, som Liberiet, domkyrkan och Katedralskolan. Här finns också natursköna parker, som Lundaparken där många samlas när det är vackert väder för att grilla, spela kubb och umgås.

Är du i Lund och vill shoppa, gör du det bäst på köpcentrum Nova Lund som ligger strax utanför staden. Även Center Syd och Burlöv Center är uppskattade varuhus som erbjuder det mesta inom kläder, tillbehör till hemmet och trädgårdsartiklar.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer