Rabatter och butiker i Lycksele

Erbjudanden i Lycksele

40
dagar
kvar
Förlovningsringar
GuldfyndFörlovningsringar

Storgatan 34
921 31 Lycksele

12
dagar
kvar
Erbjudanden
Team SportiaErbjudanden

Storgatan 36
921 31 Lycksele

26
dagar
kvar
Julkläder
LindexJulkläder

Storgatan 28
921 31 Lycksele

40
dagar
kvar
Laila Bagge
ApotekhjärtatLaila Bagge

Storgatan 41
921 31 Lycksele

32
dagar
kvar
Smink
LindexSmink

Storgatan 28
921 31 Lycksele

Butiker i Lycksele

Populära produkter

Handla i Lycksele

Kataloger och erbjudanden från Lycksele

Lycksele: shopping och butiker

Lycksele är Lapplands första stad och är en trevlig året runt-destination. Här finns långa somrar och vackra vintrar – och årstiderna däremellan har förstås sin alldeles egna charm! I Lycksele bor ungefär 9 000 invånare, vilket ökar vintertid då många turister åker norrut för att njuta av ortens fina skidbackar och vackra natur. Här kan du, förutom att åka slalom, snowboard och längdskidor, också åka hundspann och skoter på de vintervita vidderna.

Lycksele är också ett spännande resmål för barnfamiljerna. Både små som stora kan ha kul på Lycksele Djurpark, som är ett hem för över 400 olika djursorter på över 10 hektar. Den erbjuder en unik inblick i den vackra nordiska faunan, och är ett perfekt tillfälle för hela familjen att lära mer om vår svenska natur. Dessutom finns ett akvarium för ädelfiskar. Vintertid förvandlas parken till en Julpark, där tomten flyttar in med sina renar och tomtenissar.

Besöker du Lycksele kan du inte gå miste om en matbit på Frasses. Den norrländska restaurangkedjan öppnade redan 1975 och finns idag på många olika städer i landet. Här kan du njuta av rejäla burgare med norrländsk touch och frasiga pommes. Föredrar du lättare mat och söta bakverk, är Göstas Kondis ett perfekt stopp på resan till Lycksele. På Bångvägen ligger det hemtrevligt inredda kaféet i 50-talsstil, där du får en egen kaffekanna på bordet när du beställer fika!

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer