Rabatter och butiker i Malung

Erbjudanden i Malung

sista
dagen!
Pyssel
LidlPyssel

Lisagatan 45
782 31 Malung

sista
dagen!
Instrument
LidlInstrument

Lisagatan 45
782 31 Malung

sista
dagen!
Barnkläder
LidlBarnkläder

Lisagatan 45
782 31 Malung

sista
dagen!
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Lisagatan 45
782 31 Malung

sista
dagen!
Julmode
LidlJulmode

Lisagatan 45
782 31 Malung

Butiker i Malung

Populära produkter

Handla i Malung

Kataloger och erbjudanden från Malung

Malung: shopping och butiker

I Malung i norra Dalarna har du alltid naturen runt hörnet. Oavsett om du befinner dig i den mysiga stadskärnan eller i utkanten av byn, är skog och sjöar aldrig långt bort. Det gör att många turister kommer till Malung, året om, för att upptäcka den svenska naturen och göra roliga aktiviteter. Här kan du vandra, åka skidor och tälta. Föredrar du lite äventyrligare sporter, kanske mountainbike, hästritt eller forsränning passar dig?

I Malung kan du välja om du vill bo bekvämt på hotell i centrum eller naturnära på camping. Möjligheterna är många och bäddarna är prisvärda. Oavsett så har du inte långa geografiska avstånd till Folkets Hus i Orrskogen, som lever upp varje helg när roliga evenemang anordnas.

Gillar du musik, och särskilt dansband, känner du förstås till Svenska Dansbandsveckan i Malung. Det är Sveriges största samlingspunkt för denna svängiga musikgenre, som varje år i juli lockar tusentals människor. Här samlas inte bara danssugna och musikintresserade, utan och veteranbilsfantaster och fans av det glada 50-talet.

En annan typ av kulturell upplevelse i Malung är Skinnarspelen, som uppmärksammar bygdens viktiga skinnindustri. Teatern framförs varje sommar och erbjuder publiken ett spännande drama från förr i tiden.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer