Rabatter och butiker i Mariestad

Erbjudanden i Mariestad

1
dag
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Industrigatan 11
542 35 Mariestad

1
dag
kvar
Instrument
LidlInstrument

Industrigatan 11
542 35 Mariestad

1
dag
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Industrigatan 11
542 35 Mariestad

1
dag
kvar
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Industrigatan 11
542 35 Mariestad

1
dag
kvar
Julmode
LidlJulmode

Industrigatan 11
542 35 Mariestad

Butiker i Mariestad

Populära produkter

Handla i Mariestad

Kataloger och erbjudanden från Mariestad

Mariestad: shopping och butiker

Shopping för alla tillfällen i Mariestad

I Mariestad centrum hittar du alla möjliga olika butiker, stora som små. Här kombineras små personliga butiker som har ett unikt och lokalt sortiment med välkända kedjor och varumärken så som Dressman, Byggmax, Jysk, KappAhl och Lindex. Stora matbutiker som Coop Extra, Willys och ICA Kvantum finns alla representerad i staden. Det mesta du kan tänkas behöva inhandla hittar du i Mariestad, som har många shoppingmöjligheter.

Njut av Mariestads vackra stränder och hamnar.

Som en stad lämpligt belägen bredvid sjön Värnen ger Mariestad dig möjlighet att förhöja din vistelse i staden ännu mer än bara din shopping upplevelse. Ta en promenad längs med hamnen eller avnjut en dag på havet med en båttur i Mariestads skärgård. Eller varför inte besöka en utav stadens fina stränder. Känn hur du blir avslappnad i takt till vågornas ljud när de kluckar mot land, meditation för själen i sann naturlig anda.

Upplev Sveriges bäst bevarade landsortsteater, i Mariestad.

För dig som är kultur och konst intresserad har Mariestad mycket att erbjuda. Här kan du bland annat hitta en av Sveriges äldsta och bäst bevarade landsortsteatrar, Mariestads teater. Sedan 1843 har teatern varit öppen och bjudit på underhållande teatrar till besökare sedan dess. Det finns även gott om museum i Mariestad, Vadsbo Museum, Mariestads Industrimuseum, Leksbergs Skolmuseum samt Mariestads Musikarkiv Cantus Durus är de olika museum du kan besöka.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer