Rabatter och butiker i Nybro

Erbjudanden i Nybro

2
dagar
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Bangatan 5
382 40 Nybro

2
dagar
kvar
Instrument
LidlInstrument

Bangatan 5
382 40 Nybro

2
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Bangatan 5
382 40 Nybro

2
dagar
kvar
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Bangatan 5
382 40 Nybro

2
dagar
kvar
Julmode
LidlJulmode

Bangatan 5
382 40 Nybro

Butiker i Nybro

Populära produkter

Handla i Nybro

Kataloger och erbjudanden från Nybro

Nybro: shopping och butiker

Välkommen till Nybro, en mysig småstad i Smålands inland! Ursprungligen var Nybro en rastplats mellan Växjö och Kalmar, men idag har den lilla staden växt och är ett givet stopp för turister som besöker glasbruken i bygden. Här finns både Pukebergs glasbruk och Nybro glasbruk, som delvis har bidragit till att Nybro kallas för ”Staden i Glasriket”. Vid Pukeberg finns dessutom Designarkivet, som är ett arkiv för svensk vardagskonst med över 100 000 objekt. Nybro Glasbruk erbjuder utställningar inom konst och design som gör att du som besökare kan lära mer om bygdens fantastiska hantverk och dess historia.

En annan konstupplevelse i Nybro av det lite udda slaget är det privata museet tillägnat James Bond. Föredrar du hellre att besöka ett mer traditionellt museum, finns i trakten också ett hembygdsmuseum vid Kyrkstallarna i Madesjö.

Nybro är också en sportstad, med Victoriahallen som är Sveriges fjärde största ishall. Här spelar Nybro Vikings IF sina hemmamatcher.

Nybro är inte bara en rastplats som har blivit ett trevligt resmål i sig, utan också en gammal kurort som än idag erbjuder vackra naturliga badplatser. Thebacken och Linneasjön är två av dem, vars vatten fortfarande sägs ha kurerande och renande effekter!

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer