Rabatter och butiker i Nyköping

Erbjudanden i Nyköping

1
dag
kvar
Veckans Klipp V.9
LidlVeckans Klipp V.9

Spelhagsvägen 2
611 31 Nyköping

1
dag
kvar
Dekorera
LidlDekorera

Spelhagsvägen 2
611 31 Nyköping

1
dag
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Spelhagsvägen 2
611 31 Nyköping

1
dag
kvar
Underkläder till bra priser
LidlUnderkläder till bra priser

Spelhagsvägen 2
611 31 Nyköping

1
dag
kvar
Träningskläder
LidlTräningskläder

Spelhagsvägen 2
611 31 Nyköping

Butiker i Nyköping

Populära produkter

Handla i Nyköping

Kataloger och erbjudanden från Nyköping

Nyköping: shopping och butiker

Shopping i Nyköping

Tar du en shoppingtur i Nyköping kan du hitta allt från antikt, second hand och gårdsloppisar, till större kedjor och varuhus, gallerior och köpcentrum. Besök Gallerian Axet, där du kan shoppa mode och inredning i Väskaffären och Hemtex, träna på Nordic Wellness, handla mat i matbutiken Cityhallen, gå till frisören, eller handla på Systembolaget. Se också till att inte missa ett besök på Nyckeln, som har allt du behöver i kläd och telefoni-väg. Besök också gärna något av Nyköpings trevliga restauranger eller caféer, där du kan äta eller fika när du börjar bli trött i benen.

Aktiviteter i Nyköping

Du kan ta en utflykt till Nyköpings Näverkvarn, vilket är det sydligaste området i Sörmlands och Nyköping. Under sommarmånaderna finns det i Näverkvarnen bad, camping, båthamn, fiskförsäljning, caféer, och ett charmigt B&B. Året runt driver lokalbefolkningen även en skola, affär och bensin/dieselmack i Näverkvarnen. I Nyköpings Folkets Park brukar lokalföreningar i anordna Folkets Jazz, dit musikintresserade kan gå och lyssna på musik i en trevlig utomhusmiljö.

Utomhus i Nyköping

I Nyköping har du alltid nära till naturen, då du på sommaren kan ge dig ut och bada i många olika insjöar och älvar med sötvatten, eller göra kanonkulan från en hög klippa ut i havet, för att sen simma in till en strand, antingen en anpassad för hundar, eller en strand för endast människor. Det får du välja själv i Nyköping. Du kan även ge dig ut på en fisketur, eller använda dig av en av Nyköpings välskötta cykelleder, för mer friluftsaktivitet.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer