Rabatter och butiker i Oskarshamn

Erbjudanden i Oskarshamn

2
dagar
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Hantverksgatan 45
572 57 Oskarshamn

2
dagar
kvar
Instrument
LidlInstrument

Hantverksgatan 45
572 57 Oskarshamn

2
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Hantverksgatan 45
572 57 Oskarshamn

2
dagar
kvar
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Hantverksgatan 45
572 57 Oskarshamn

2
dagar
kvar
Julmode
LidlJulmode

Hantverksgatan 45
572 57 Oskarshamn

Butiker i Oskarshamn

Populära produkter

Handla i Oskarshamn

Kataloger och erbjudanden från Oskarshamn

Oskarshamn: shopping och butiker

Shopping och sevärdheter i Oskarshamn

Oskarshamn erbjuder ett brett utbud av både sevärdheter, shopping och evenemang. Med småstadens närhet till det mesta och storstadens livliga atmosfär är det ett perfekt besöksmål. Här kan du hitta både små lokala butiker och butiker från de stora varuhusen så som Audio Video, H&M, Brothers och Coop Extra. Runt om i staden hittar du även en massa mysiga restauranger och caféer som du kan besöka är magen kurrar och benen börjat bli trötta.

Är du sugen på att fortsätta kvällen efter shoppingen, kanske till och med ända in på småtimmarna, är Harry’s stället att gå till. Här hittar du både en god matbit att avnjuta i goda vänner sällskap och dans för den som gillar det.

Museum och bibliotek i Oskarshamns kultuhus.

För att aktivera din mer kultiverade sida medans du besöker Oskarshamn kan du gå till stadens kulturhus. Här finner du bibliotek, konsthall, arkiv och två museum, Sjöfartsmuseet och Döderhultsmuseet. Ett besök på Sjöfartsmuseet ger en spännande inblick i sjöfartens utveckling i Oskarshamnstrakten. I Döderhultarmuseet visas en unik samling med ett hundratal av Döderhultarns bästa träskulpturer, en av Sveriges främsta träskulptörer. Här är det meningen att du ska låta dig inspireras aktiveras och bildas. Ett av många ställen sån agerar mötesplats för alla åldrar i centrala Oskarshamn. Kulturhuset är även ett utmärkt ställe att koppla av på.

Känn av havets lugn i Oskarshamns hamnar

Som en stad belägen i Döderhultsviken i Kalmarsund så är Oskarshamn omringat av mycket vatten. Här kan du till exempel ta en promenad längs med sundet eller avnjuta en dag på havet. Känn hur du blir avslappnad i takt till vågornas ljud när de kluckar mot land, meditation för själen i sann naturlig anda.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer