Rabatter och butiker i Östersund

Erbjudanden i Östersund

1
dag
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Rådhusgatan 118
831 45 Östersund

1
dag
kvar
Instrument
LidlInstrument

Rådhusgatan 118
831 45 Östersund

1
dag
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Rådhusgatan 118
831 45 Östersund

1
dag
kvar
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Rådhusgatan 118
831 45 Östersund

1
dag
kvar
Julmode
LidlJulmode

Rådhusgatan 118
831 45 Östersund

Butiker i Östersund

Populära produkter

Handla i Östersund

Kataloger och erbjudanden från Östersund

Östersund: shopping och butiker

Shopping och nöjen i Östersund

I Östersunds gränder hittar du massor av små mysiga butiker som inbjuder dig till en god shoppingupplevelse med hantverk och olika bruksföremål. På de större gatorna vid namn Storgatan och Prästgatan finner du flera varuhus som alla erbjuder ett utbud av sportartiklar och artiklar för friluftsliv, livsmedel och dagligvaror och moderiktiga kläder. Det är just den här mångsidigheten i utbudet som är det som gör att shoppingen i Östersund är någonting alldeles extra. Längs Prästgatan i city finner du även två olika gallerior som går under namnen Mittpunkten och Kärnan. När hungern sätter in kan du också ta en bit mat på en av Östersunds många restauranger och caféer.

En aktiv semester i Östersund

I Östersund kan du uppleva ett aktivt friluftsliv, med sjöar och vattendrag och grönområden som alltid finns inom räckhåll. Lyfter du blicken ser du dessutom skogar och höga fjäll. Du kan även cykla både vinter och sommartid i Östersund, som har välskötta cykelvägar som hålls snöfria på vintern för den cykelintresserade.

Ridturer och vinterbad i Östersund

Östersund erbjuder ridturer i den vackra omgivningen kring Grytan och Storsjön. På vintern kan du även åka hundspann in i tysta älg- och rådjursmarker tillsammans med glada draghundar i Östersund. I utkanten av staden har du även möjligheter till vandring längs stigar, småvägar och naturområden. Eller om du hellre vill koppla av en smula, kan du ta del av vinterbad och bastu i centrala Östersund.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer