Rabatter och butiker i Piteå

Erbjudanden i Piteå

46
dagar
kvar
Veckans erbjudande
ÖoBVeckans erbjudande

Fläktgatan 24
941 47 Piteå

40
dagar
kvar
Förlovningsringar
GuldfyndFörlovningsringar

Storgatan 41
941 32 Piteå

26
dagar
kvar
Resväskor
RustaResväskor

Fläktgatan 9
941 47 Piteå

12
dagar
kvar
Erbjudanden
Team SportiaErbjudanden

Storgatan 48 C
941 32 Piteå

26
dagar
kvar
Julkläder
LindexJulkläder

Gallerian Piteå, Hamngatan 42
941 32 Piteå

Butiker i Piteå

Populära produkter

Handla i Piteå

Kataloger och erbjudanden från Piteå

Piteå: shopping och butiker

Händelserik sommar i Piteå

Piteå är staden som erbjuder ett brett utbud av evenemang under sommarmånaderna. Här kan du ta del av internationella fotbollscupen Piteå Summer Games, dragracingtävlingar och gatufestivalen Piteå Dansar och Ler. Hela familjen kan ha roligt med aktiviteter på Pite Havsbad. Campa och njut av havsbad, lång sandstrand och vacker natur. Föredrar du shopping erbjuder Piteå två shoppingcentrum mitt i staden, som dessutom har ett prisvärt utbud av restauranger och kaféer i stadskärnan.

Piteå välkomnar dig till att uppleva en fantastisk sommarstad med många evenemang och aktiviteter för hela familjen. Här kan du turista i norra Sveriges vackra natur, bada i älven vid Pite havsbad och njuta av musik i sommarnatten.

Dansa och ät gott i Piteå

Piteå är också en stad full av kultur och musikevenemanget Piteå Dansar och Ler är en av Sveriges största festivaler för hela staden. Den arrangerades för första gången redan på 60-talet och har idag växt till med publikmassor över 120.000 personer. Kultur i form av gastronomi erbjuds du också i Piteå. Prova den lokala specialiteten pitepalt, en delikatess gjord på potatis och kött, som är en självklar del av den svenska husmanskosten. Pitepalten kan du avnjuta på stadens många restauranger och även på Paltzerian i Öjebyn, världens antagligen enda paltinrättning!

Shoppa och bada i havet i Piteå

Piteå är också en perfekt stad för shopping. Stadens två handelscentrum ligger längs gågatan, där du kan shoppa och strosa i din egen takt. Från Badhusparken, som är stadens största park, kan du vandra i centrum och stanna till för en fika på ett trevligt kafé på Rådhustorget.

Naturen är alltid nära i Piteå. Bada i älven vid Pite havsbad och njut av den fem kilometer långa sandstranden. Här finns också ett roligt äventyrsbad och aktivitetscentrum som hela familjen uppskattar. På campingen i närheten kan du övernatta och bo nära till både hav och strand. Då är det heller inte långt till Södra hamnen, som är en stor park och dessutom erbjuder många gästplatser för småbåtar.

Piteås internationella evenemang

Sommartid är Piteå en händelserik stad. Ungdomar från hela världen samlas här för att spela fotboll i Piteå Summer Games. Dragracingtävlingen Midnight Sun International är ytterligare ett stort event som lockar publik och aktörer från hela världen. Här kan du också ta del av Stora Nolia, som vartannat år arrangeras i Piteå och erbjuder över 800 utställare.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer