Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Köp Blommor till bästa pris

Ofertas relacionadas con Blommor

Se katalog

Se katalog

Ica Nära

Veckans Erbjudanden - Vecka 39

Se katalog

Se katalog

Blomsterlandet

Klipp Till!

Se katalog

Se katalog

Blomsterlandet

Bärbuskar

Se katalog

Se katalog

Blomsterlandet

Smarta Hjälpmedel

Se katalog

Se katalog

Ica Supermarket

Veckans Erbjudanden - Vecka 39

Se katalog

Se katalog

Plantagen

Trädgårdsväxter

Hitta det bästa Blommor-erbjudandet

Erbjudande på trädgård och blommor

Blommor och växter gör ditt hem mer levande. Oberoende av om man ska skicka blommor eller köpa blommor kommer du att kunna spara pengar med de erbjudande Bonial tillhandahåller. I veckans reklamblad från butiker som Plantagen, Blomsterlandet, Öb och Ikea förekommer det ofta rabattkod och erbjudande på blommor och trädgård. Bonial övervakar Stockholm, Göteborg och Malmö extra mycket då de finns fler aktörer på marknaden i dessa städer.

Gillar du att köpa rosa blommor, blå blommor eller gula blommor? Eller har du en förkärlek till rosor, kanske fairtrade rosor? Sök på vår hemsida och förhoppningsvis kommer du att få fram ett erbjudande eller en rabattkod på en blomma eller på rosor. Idag är det väldigt vanligt att skicka blommor. Detta är också en tjänst som Plantagen och Blomsterlandet ibland erbjuder. Under särskilda säsonger kan du hitta ett extra bra erbjudande på detta.

Många människor är ute efter svenska blommor, då dessa ofta kan vara ekologiskt odlade samt närproducerade. Oftast får man vända sig till en lokal butik om man vill köpa detta och sällan påträffas bra erbjudanden från dessa. I Stockholm, Göteborg eller Malmö finns de ett flertal lokala blomsterhandlare. Dessa anträffas mer sällan i mindre städer som Skellefteå, Umeå och Gnosjö.