Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Köp IPhone 7 till bästa pris

Ofertas relacionadas con IPhone 7

Hitta det bästa IPhone 7-erbjudandet

Mobiltelefonen iPhone 7 är den nya smartphonen från Apple, som även släpptes tillsammans med iPhone 7 plus. Den nya modellen har förbättrat de viktigaste delarna hos iPhone. En av de fördelar som den har det nya kamerasystemet som ger en bättre kamera då den är större och fungerar bättre i mörker. Den större modellen har två stycken kameror som hjälper till vid zoomning av bilder. Smarttelefonen har även förbättrat batteritiden med den nya prestandan i iPhone 7. Telefonen är även vatten och damm-resistent med imponerande högtalare bredvid främre kameran och bredvid Lightning-kontakten. En nyhet till skillnad från tidigare modeller är att det standard hörlurarintaget 3,5 mm är det borttaget och hörlurarna som ingår sätts in Lightning kontakten, du får även med en adapter om du skulle ha andra som du vill använda.

Har din gamla mobil börjat blivit långsam eller är du ute efter att ha det nyaste på marknaden är iPhone 7 mobilen med funktioner för dig. Antingen kan du köpa mobilen som en produkt för sig själv, eller så kan du även köpa den tillsammans med ett abonnemang. Oroa dig inte över minnet då du kan välja mellan 32 GB till 256 GB. Du hittar erbjudanden på iPhone 7 Media Markt, eller erbjudanden Elgiganten . Du kan enkelt hitta många andra produkter med kataloger från Bonial på webbplatsen www.bonial.se .

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP