Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Köp Jul till bästa pris

Ofertas relacionadas con Jul

Se katalog

Se katalog

Søstrene Grene

Hygge - härlig och mysig inredning

Se katalog

Se katalog

Kicks

Nyheter - skönhet

Se katalog

Se katalog

Lagerhaus

Favoriter

Se katalog

Se katalog

Mio

Katalog

Se katalog

Se katalog

Adidas

Nyheter

Se katalog

Se katalog

Coop Nära

Flygande Jakob

Hitta det bästa Jul-erbjudandet

Julen är årets högtid

Hitta de bästa julklapparna till de bästa priserna med hjälp av bonial.se. I år samlar vi de bästa julkampanjerna och julerbjudandena. Genom att använda dig av bonial.se eller vår app slipper du som konsument bläddra igenom olika reklamblad för att göra fynd. Hos oss finns alla reklamblad samlade och vi gör det lätt för dig att hitta de bästa erbjudandena och kampanjerna. Ladda upp för julstök eller julefrid med att i god tid hitta dina julklappar för hela familjen med hjälp av bonials julkataloger från flera olika svenska butiker.

Spara pengar i juletider

Genom att använda dig av rabatter och hitta bra priser behöver inte julen bli speciellt dyr. Oavsett om du är på jakt efter hemelektronik, kläder eller tv-spel kan du vara säker på att du hittar ett erbjudande hos oss på bonial eller vi vår app. I någon av de julbutiker vi har på vår hemsida kan vi lova att du hittar de perfekta julklapparna till de bästa priserna för både stora och små, så det spelar ingen roll om du är på jakt efter den perfekta parfymen eller en ny skruvdragare, hos oss hittar du ett erbjudande.

Kampanjer i hela Sverige

I hela Sverige, från norr till söder, finns butiker med kampanjer och erbjudanden att ta del av på bonial.se och i vår app. Det finns erbjudanden att ta del av hos Media Markt, IKEA, Jysk, Jula, Stadium, Intersport med flera så att du kan göra de bästa fynden under julhelgerna.

Perfekta tillbehören för julstöket

Juletider förknippas för det mesta ihop med mat, pepparkakor, knäck, lussebullar och liknande. I flera av butikerna kan du som kund hitta de perfekta redskapen för att skapa den perfekta julstämningen. Med fina priser på pepparkaksformar, grytor och kastruller eller varför inte en köttermometer för att griljera julskinkan skapar du bra förutsättningar för en (god) jul.

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP