Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Köp Mors dag till bästa pris

Hitta det bästa Mors dag-erbjudandet

Erbjudanden och presenttips till Mors dag 2017

Mors dag 2017 är en tradition som Bonial sätter fokus på då vi vet att det kan vara svårt att hitta en present till mamma. Av den anledningen har vi på Bonial samlat ihop mors dag presenttips för att göra det enklare att hitta en morsdagpresent. Till er som redan hittat en gåva och letar efter ett mors dag erbjudande så har Bonial som vanligt plockat ihop kataloger, broschyrer och annonsblad inriktat på mors dag rabatt. Några butiker som kommer att vara framstående under mors dag 2017 är Jysk, Ikea, ÖoB och Rusta. Planerar man att fira med tårta och godsaker kan man hitta ett mors dag erbjudande hos Lidl, ICA och Netto.

En klassisk morsdagpresent består av choklad, blommor eller smycken. För många mödrar är tanken och att man kommer ihåg Mors dag 2017 viktigare än själva presenten. Det finns ingen förutbestämd morsdagpresent. Man kan även ge bort möbler, elektronik eller varför inte bjuda på god mat som en present till mamma. Oavsett om du planerar att anordna en grillkväll, köpa en chokladask eller en bukett med rosor så kommer du att hitta ett mors dag erbjudande hos Bonial. Via Bonials applikation har du alltid ett mors dag erbjudande nära till hands. För er som letar efter öppettider under mors dag så är dessa ofta oförändrade

Undrar du när mors dag 2017 är? Traditionen inträffar den sista söndagen i maj och i år blir mors dag den 28:e maj. Mors dag är en tämligen ny högtid med mindre än hundra firade år i Sverige. Traditionen firas i de flesta länder runt om i världen även om datumet kan skilja sinsemellan. Till en början var mors dag inte så utbrett och sällan gav man en present till mamma. Med åren har högtidens popularitet vuxit och idag är det mer än regel än ett undantag att ge bort en morsdagspresent.

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP