Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Köp Potatis till bästa pris

Ofertas relacionadas con Potatis

Se katalog

Se katalog

Coop Nära

Grönsaksguiden

Se katalog

Se katalog

Coop Konsum

Grönsaksguiden

Se katalog

Se katalog

Götgatsbacken

Veckan erbjudande!

Se katalog

Se katalog

Coop Extra

Grönsaksguiden

Se katalog

Se katalog

Coop Daglivs

Grönsaksguiden

Se katalog

Se katalog

Nära Dej

Veckan erbjudande

Hitta det bästa Potatis-erbjudandet

Erbjudande på potatis varje vecka hos Bonial

Potatis förekommer varje vecka i de reklamblad som ges ut av Lidl, ICA, Netto och Coop. Är du ute efter att spara pengar och vill hitta ett erbjudande eller rabattkod på potatis? Då är Bonial rätt plattform för dig. Vanligtvis är potatis en billig grönsak. Till er som ska köpa ekologisk potatis så förekommer också detta ofta i veckans reklamblad om än ofta till ett högre pris än vanlig potatis. Bor du ute på landet kan man ofta köpa potatis billigt direkt från potatisodlaren något som kan vara svårare om man bor i en stor stad som Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Under vår- och sommar är färskpotatis väldigt populärt och något annat finns nästan inte att köpa. Extra populärt är färskpotatis till surströmmingspremiären och kräftskiva. Håll utkik under dessa perioder i de broschyrer som vi har samlat hos Bonial för att ta del av rabatter, erbjudanden och rabattkoder till färskpotatis under dessa perioder. Potatis är också uppskattat under Jul och Nyår. Frånsett som tillbehör till prinskorv och köttbullar används rotfrukten till Janssons frestelse.

Potatis är en rotfrukt som man kan tillaga som den är men också, som bekant, är potatis en basingrediens till potatisgratäng, bakad potatis, pommes frites, chips och potatissallad. Förr i tiden tillverkade man allt dessa från grunden med potatis men idag kan man köpa allt detta färdigt. Ett spartips från Bonial är att köpa dessa varor från Lidl, Netto eller Icas egna märken.

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP