Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Köp Vinterdäck till bästa pris

Ofertas relacionadas con Vinterdäck

Se katalog

Se katalog

Mekonomen

Däck & Fälg

Hitta det bästa Vinterdäck-erbjudandet

En gång per år är det viktigt att byta till Vinterdäck på din bil om det är vinterväglag. Det kan vara svårt att veta vad vinterväglag innebär, men när det finns snö, is, snömodd eller frost på någon del av vägen är en definition. Fordon som är båda av tunga som så väl lätta ska ha vinterdäck monterade. I Sverige ska ditt fordon ha vinterdäck från 1 december – 31 mars vid vinterväglag. Det finns två olika varianter av vinterdäck, antigen kan de vara dubbade eller dubbfria. Att köpa vinterdäck kan vara klurigt men även väldigt viktigt. Skillnaden är att dubbdäck är mer skadligt för vägbanan och vid inandning, samt utgör mer oväsen, men de agerar bättre på blankis än dubbfria.

Tänk på din säkerhet och använd vinterdäck, du kan jämföra och se erbjudanden på Bonial för att se vilka vinterdäck som passar dig. Exempelvis på Vinterdäck Bilia, eller Vinterdäck Bra Bil . Se även andra biltillbehör eller andra produkter hos www.bonial.se .