Rabatter och butiker i Ronneby

Erbjudanden i Ronneby

2
dagar
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Karlshamnsvägen 10
372 31 Ronneby

2
dagar
kvar
Instrument
LidlInstrument

Karlshamnsvägen 10
372 31 Ronneby

2
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Karlshamnsvägen 10
372 31 Ronneby

2
dagar
kvar
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Karlshamnsvägen 10
372 31 Ronneby

2
dagar
kvar
Julmode
LidlJulmode

Karlshamnsvägen 10
372 31 Ronneby

Butiker i Ronneby

Populära produkter

Handla i Ronneby

Kataloger och erbjudanden från Ronneby

Ronneby: shopping och butiker

I Sveriges sydligaste spets ligger Ronneby, ett paradis som besökare som älskar fiske och natur! I den härliga småstadskänslan kan du upptäcka de vackra omgivningarna till fots, cykel eller bil. Fisket är speciellt eftertraktat i dessa områden, då havsvikarna ger många möjligheter till att hitta fiskelyckan i lugn och ro.

Ronneby är också platsen att åka till om du vill besöka en riktigt bra loppismarknad. I Ronneby Brunnspark kan du göra roliga fynd till låga priser, vilket är en uppskattat aktivitet för både stadsborna och turisterna. Tosia Bonnadan är ett större evenemang där marknaden är i fokus. Den hålls i juli varje år och är en av Sveriges största marknader. I 150 år har den samlat människor från hela landet för att uppleva en traditionell marknadshelg med fest och folkliv.

Ronneby är också en vacker stad att upptäcka genom att strosa omkring i trakten. Här kan du se arkitekten Gunnar Asplunds första egenritade villa som ligger på Brunnsvägen, och se många skulpturer gjorda av Per Hasselberg i Rådhusparken och vid Ronneby brunn.

I Ronneby city är det gratis att parkera, vilket gör att du enkelt att lämna bilen för en shoppingtur till fots i centrum, Här finns både klädaffärer inom de vanliga kedjorna och hantverksbutiker med personliga presenter.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer