Rabatter och butiker i Sandviken

Erbjudanden i Sandviken

2
dagar
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Svarvargatan 26
811 36 Sandviken

2
dagar
kvar
Instrument
LidlInstrument

Svarvargatan 26
811 36 Sandviken

2
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Svarvargatan 26
811 36 Sandviken

2
dagar
kvar
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Svarvargatan 26
811 36 Sandviken

2
dagar
kvar
Julmode
LidlJulmode

Svarvargatan 26
811 36 Sandviken

Butiker i Sandviken

Populära produkter

Handla i Sandviken

Kataloger och erbjudanden från Sandviken

Sandviken: shopping och butiker

Sandviken erbjuder konserter i världsklass

I Sandviken kan du ha kul året om. Med sina vackra och natursköna omgivningar erbjuder Sandviken aktiviteter både sommartid och vintertid. I Dalälvens forsande vatten kan du simma, paddla kanot och fiska när det är varmt, medan du kan åka skidor och vandra på Kungsberget under de kallare månaderna. Sandviken är också en musikstad för många olika musiksmaker. Jazzfestivalen Sandviken Big Band Bang, även kallad Bangen, är ett uppskattat evenemang som varje sommar som drar stor publik. Likaså arrangeras stora konserter med världsartister på Göranssons Arena, som exempelvis har besökts av 50 Cent och Wyclef Jean.

Konserter med världsartister i Sandviken

Sandviken är den mysiga småstaden i hjärtat av Gästrikland där många evenemang arrangeras, både på musikscener och i sporthallar. De senare åren har stora artister gett konserter i Sandviken, som 50 Cent, Lauryn Hill och Wyclef Jean för att nämna några. Konserterna drar stora publikmassor och hålls på multiarenan Göransson Arena, där också du kan njuta av lunchbuffé, gå på teater och ta del av olika mässor året om.

Sandvikens musikscen erbjuder också ett brett spektra av jazzmusik. Sandviken Big Band är ett välkänt och uppskattat band som dessutom är del av jazzfestivalen Sandviken Big Band Bang. Festivalen arrangeras varje sommar och kallas i folkmun för Bangen.

Historiska sevärdheter i Sandviken

Gillar du kultur i form av arkitektur och historia är Smedsgården ett givet besöksmål. Det är ett bruksmuseum där du kan se hur vanliga arbetare bodde och levde förr, ett intressant minnesmärke som uppskattas av många turister. I Folkets Hus samlas många kulturformer under ett och samma tak, här hittar du nämligen både bibliotek, teater och konsthallar. Här ligger också turistbyrån där du kan få mer information om populära sevärdheter och spännande platser att besöka.

Kul i naturen året om i Sandviken

Sandvikens omgivningar är natursköna och vackra, tack vare Dalälvens vatten och Gästriklands skogar. Sommartid kan du fiska, bada och paddla kanot här, och vintertid passar det utmärkt att åka skidor i Kungsberget. Sandviken är en stad där det alltid händer något kul!

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer