Rabatter och butiker i Sjöbo

Erbjudanden i Sjöbo

2
dagar
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Malmövägen 4-6
273 35 Tomelilla

2
dagar
kvar
Instrument
LidlInstrument

Malmövägen 4-6
273 35 Tomelilla

2
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Malmövägen 4-6
273 35 Tomelilla

2
dagar
kvar
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Malmövägen 4-6
273 35 Tomelilla

2
dagar
kvar
Julmode
LidlJulmode

Malmövägen 4-6
273 35 Tomelilla

Butiker i Sjöbo

Populära produkter

Handla i Sjöbo

Kataloger och erbjudanden från Sjöbo

Sjöbo: shopping och butiker

Sjöbo är en knutpunkt för många turister i Skåne. Med sitt idealiska läge mellan Ystad, Simrishamn och Lund, är det lätt och smidigt att ta sig till Sjö för att upptäcka småstadens vackra omgivningar och charmiga stadskärna. Här finns bland annat kyrkbyn Åsum där du kan besöka kyrkan och tätortens norra delar.

Är du i Sjöbo i slutet av juli får du inte missa årets stora händelse, Sjöbo Marknad. Den var en av de allra sista att arrangera hästförsäljning i Sverige, en del av dåtidens marknader som var både välbesökt och viktig för bygden. Idag säljs inga hästar, men precis som vid marknadens start på 1800-talet, drar det både stadsbor och besökare för att njuta av den livliga stämningen och roliga aktiviteterna. Här kan du fynda antika möbler, prova marknadsklassikern brända mandlar och lyssna på skön musik. Sjö Marknad är ett evenemang i två dagar som passar hela familjen.

Den mysiga gågatan i centrum, stråket Västergatan/Norregatan, är där du hittar de flesta butikerna och affärerna. Även om utbudet inte är det största, kan du vara säker på att bemötandet är vänligt och att du får personlig service. Efter shoppingturen kan du passa på att fylla på energi på Sjöbjörnens Café och Conditori eller Möllans Café. Båda fiken är välbesökta ställen med gott fikabröd och hemtrevlig miljö.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer