Rabatter och butiker i Skara

Erbjudanden i Skara

2
dagar
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Rörstrandsgatan 4
531 40 Lidköping

2
dagar
kvar
Instrument
LidlInstrument

Rörstrandsgatan 4
531 40 Lidköping

2
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Rörstrandsgatan 4
531 40 Lidköping

2
dagar
kvar
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Rörstrandsgatan 4
531 40 Lidköping

2
dagar
kvar
Julmode
LidlJulmode

Rörstrandsgatan 4
531 40 Lidköping

Butiker i Skara

Populära produkter

Handla i Skara

Kataloger och erbjudanden från Skara

Skara: shopping och butiker

Skara är en av Sveriges äldsta städer och ligger i Västergötland. Det är en vacker stad att besöka, både om du är intresserad av kultur och natur. Här finns till exempel den berömda Domkyrkan från 1000-talet, som är byggd i gotisk stil. Även Skaraborgs slott är ett givet besöksmål för varje historieintresserad turist. Det ligger söder om stadens centrum och arkitekturen från sent 1500-tal är vacker att beskåda.

För shoppingsugna i Skara rekommenderas Julahuset vid stadens norra infart. Här finns både större kedjor och mindre butiker representerade, och all parkering är dessutom gratis! Sedan kan du fortsätta shoppingturen i centrum, där du hittar mysiga hantverksbutiker och trevliga klädaffärer. Det är gångavstånd till det mesta i stadskärnan, vilket gör att du slipper trötta fötter och långa avstånd. Passa på att äta och dricka gott på någon av Skaras alla restauranger och caféer! Här finns allt från libanesisk mat till svensk husmanskost.

Skara är också ett perfekt destination för naturupplevelser. I Vallebygden kan hela familjen njuta av badplatser, fisketurer och stränder – och till och med bäversafari vid Herrtorps Qvarn vid ån Filan. Skara är en stad för alla smaker, där hela familjen kan hitta sina smultronställen.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer