Rabatter och butiker i Södertälje

Erbjudanden i Södertälje

3
dagar
kvar
Veckans Klipp V.47
LidlVeckans Klipp V.47

Bergaholmsvägen 7
152 42 Södertälje

3
dagar
kvar
Julklappstips till barn
LidlJulklappstips till barn

Bergaholmsvägen 7
152 42 Södertälje

3
dagar
kvar
Allt till badrummet
LidlAllt till badrummet

Bergaholmsvägen 7
152 42 Södertälje

3
dagar
kvar
Julpynt med mer
LidlJulpynt med mer

Bergaholmsvägen 7
152 42 Södertälje

3
dagar
kvar
Vinterlöpning
LidlVinterlöpning

Bergaholmsvägen 7
152 42 Södertälje

Butiker i Södertälje

Populära produkter

Handla i Södertälje

Kataloger och erbjudanden från Södertälje

Södertälje: shopping och butiker

Mångsidig shopping i Södertälje

När du besöker Södertälje finns det många aktiviteter du kan ta dig för. Varför inte gå på en konsert, teaterföreställning, se en fotbollsmatch eller gå på en konstutställning? Eller besök en av Södertäljes shoppinggallerior, Kringlan, Lunagallerian, och Tegelhuset med ett mångfald av butiker som tillsammans skapar ett brett utbud av smycken och assessorer, kläder, skor, smink, väskor, inredning, skönhetsprodukter och elektronik. Alla gallerior ligger vid en promenad längs Storgatan. Utmed Storgatan kan du även handla från välkända varumärken såsom Stadium, H&M, Åhléns, Din Sko och Dressman. I Södertälje kan du även utforska gatorna efter små, charmiga butiker med ett unikt utbud som inte finns någon annan stans. Glöm inte att besöka någon av Storgatans många Caféer och restauranger för att hålla energin uppe medan du shoppar! Historiska upplevelser i Södertälje.

Upplev Södertäljes historia genom att besöka någon av deras åtta olika kyrkor. Sankta Ragnhilds kyrka är beläget på Stortorget, och räknas som den äldsta och mest framstående kyrkan och var byggd någon gång under 1200- talet. Lina Kyrkan kan du hitta i Lina Hage. Kyrkan räknas även som en av Södertäljes mera framstående kyrkor, den är ritad av Tallius Myrhrman arkitektur, och är vida omtalad för sitt vackra utseende.

Nöjen och teater i Södertälje

Flera pjäser sätts upp varje år i Södertäljes största teater, Oktoberteatern, som ligger på Slussgatan. Du kan även besöka Kulturhuset i Ytterhjärna, som är ett av stadens mest populära kulturella centrum. Där ryms kafé, konferenslokaler, kontor, och teater. I Södertäljes rika kulturliv kan du hitta allt du söker.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer