Rabatter och butiker i Sölvesborg

Erbjudanden i Sölvesborg

2
dagar
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Tians Väg 1
295 38 Bromölla

2
dagar
kvar
Instrument
LidlInstrument

Tians Väg 1
295 38 Bromölla

2
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Tians Väg 1
295 38 Bromölla

2
dagar
kvar
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Tians Väg 1
295 38 Bromölla

2
dagar
kvar
Julmode
LidlJulmode

Tians Väg 1
295 38 Bromölla

Butiker i Sölvesborg

Populära produkter

Handla i Sölvesborg

Kataloger och erbjudanden från Sölvesborg

Sölvesborg: shopping och butiker

I södra Sverige ligger Sölvesborg, en mysig småstad med intressanta sevärdheter och roliga aktiviteter. Strax utanför staden ligger Sveriges största bokskog, Rysskogen, som välkomnar dig som turist att njuta av skogens lugn och naturens skönhet när du besöker Sölvesborg.

Orten är känd för borgen, som egentligen är en gammal ruin. I folkmun kallas den Slottet och vittnar om Sölvesborg händelserika historia med krigs och strider mot danskarna. Här finns också den vackra kyrkan St. Nicolai, som dateras ända till 1100-talet. De många historiska landmärken gör att Sölvesborg är en spännande stad att strosa omkring i. Tack vare att staden är liten, finns det mesta på enkelt gångavstånd och storstadstrafiken är obefintlig.

Under sommaren fördubblas invånarantalet till ungefär 30 000, vilket gör att Sölvesborg upplevs som en mycket livligare och rörligare stad under de varma månaderna. Givetvis är den stora musikfestivalen Sweden Rock Festival en bidragande faktor, som i början av juni varje år förvandlar staden till en plats att lyssna på hårdrock och njuta av den sköna stämningen. Musikfesten slutar inte här, för i juli varje år hålls stadsfestivalen Killebom. Föredrar du lite lugnare kulturella upplevelser, är Konstnärsgården ett givet besöksmål. Här finns bland annat galleriet Karibakkas som regelbundet ordnar utställningar, vernissager och konstrundor.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer