Rabatter och butiker i Stockholm

Erbjudanden i Stockholm

Giltig
i morgon
Hygge - härlig och mysig inredning
Søstrene GreneHygge - härlig och mysig inredning

Gamla Brogatan 26
111 21 Stockholm

4
dagar
kvar
Veckans Klipp V.5
LidlVeckans Klipp V.5

Sibyllegatan 8
114 42 Stockholm

Giltig
i morgon
För hemmafixaren
LidlFör hemmafixaren

Sibyllegatan 8
114 42 Stockholm

Giltig
i morgon
Sköna kläder
LidlSköna kläder

Sibyllegatan 8
114 42 Stockholm

4
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Sibyllegatan 8
114 42 Stockholm

Butiker i Stockholm

Populära produkter

Handla i Stockholm

Kataloger och erbjudanden från Stockholm

Stockholm: shopping och butiker

Nära till havet och naturen i Stockholm

Sveriges huvudstad är en miljonstad som ligger i den vackra, svenska skärgården. Staden är byggd på fler än 30.000 öar, vilket gör att havet ständigt finns nära. Det är en också en grön stad med många parker och friluftsområden, som Hagaparken och Gärdet, där både besökare och stockholmsbor njuter av den friska luften. Trots att det är Nordens mest folkrika stad, är det lätt att ta sig fram i trafiken med cykel och kollektivtrafik. Det gör också Stockholm till en miljövänlig stad och var till exempel Europas miljöhuvudstad år 2010.

Tack vare närheten till vattnet kan du enkelt färdas med båt i Stockholm city. Djurgårdsfärjan tar dig exempelvis till Djurgården, där naturparker och långa promenadstråk väntar. Här ligger också restaurangen Rosendals trädgård, som är känt för sina vegetariska rätter gjorda på egenodlade grönsaker och rotfrukter.

Brett utbud av shopping i Stockholm

Stockholm city är uppdelad på olika öar. Gamla Stan är en av dem, där bland annat historiska sevärdheter som Slottet och Storkyrkan ligger. I de gamla kvarteren kan besökare se den vackra arkitekturen och strosa runt på de smala kullerstensgatorna. Stadsdelen Södermalm är numera känd som kvarter för trendig, kreativ kultur där så kallade hipsters verkar. Förr i tiden var ”Söder” däremot Stockholms arbetarkvarter. De röda trästugorna där den fattiga delen av befolkningen bodde i, finns idag kvar och vittnar om historien. Södermalms motsats är stadsdelen Östermalm, som kännetecknas av lyxig shopping och fashionabla stråk. Här hittar besökarna utvalda butiker som dyrare designers likt Filippa K, anrika konditorier och flotta spa som Sturebadet.

För ett brett utbud av shopping i olika prisklasser och av olika märken rekommenderas NK, Nordiska kompaniet. Varuhuset har anor sedan början av 1900-talet och rymmer idag allt från smink och kläder till mat och teknikprylar. Alternativa och unika butiker hittar du på Södermalm, där kreativa designers förvandlar sina ateljéer till butiker. Oavsett vad du har lust att handla, hittar du det i Stockholm breda shoppingutbud.

Information om köpcentrumen i Stockholm
Erbjudanden i grannstaden
Populära städer
Topp butiker
Topp kategorier