Rabatter och butiker i Strömstad

Erbjudanden i Strömstad

45
dagar
kvar
Veckans erbjudande
ÖoBVeckans erbjudande

Nordby Köpcenter Västra
452 70 Strömstad

39
dagar
kvar
Förlovningsringar
GuldfyndFörlovningsringar

Nordby Shoppingcenter
452 92 Strömstad

25
dagar
kvar
Resväskor
RustaResväskor

Nordby Köpcenter Västra
452 92 Strömstad

11
dagar
kvar
Erbjudanden
Team SportiaErbjudanden

Oslovägen 53
452 35 Strömstad

25
dagar
kvar
Julkläder
LindexJulkläder

Oslovägen 5
452 35 Strömstad

Butiker i Strömstad

Populära produkter

Handla i Strömstad

Kataloger och erbjudanden från Strömstad

Strömstad: shopping och butiker

I Sveriges västligaste stad kan du njuta av både natursköna omgivningar och kulinariska upplevelser. Det är en liten stad med ett brett utbud av aktiviteter i den vackra naturen och många trevliga restauranger och caféer.

Orten var på 1800-talet ett av landets mest populära badställen, känt för sitt kurerande och renande vatten. Här fanns till exempel Sveriges första varmbadhus. Än idag är det många besökare och Strömstadsbor som passar på att bada utomhus i havet året om för dess välgörande effekter.

Kosteröarna är uppskattade besöksmål för många turister som besöker Strömstad. De ligger bara en kort båttur bort där Kostertrafiken kör regelbundet. Öarna är bilfria och ett paradis för cykelturister. Vandrare har också mycket att upptäcka i Strömstad. Här finns vandringsleder som Bohusleden på 36 kilometer som går från Lindome till Bohusläns inland.

I Strömstad finns också många naturreservat, till exempel Kosterhavets nationalpark som invigdes av Carl XVI Gustaf år 2009. För de shoppingssugna är orten också ett paradis. Gallerian Strömstad öppnar under sommaren 2015 och erbjuder över 30 modebutiker och klädkedjor. Här finns något som passar alla smaker och plånböcker. Dessutom finns konstgalleriet Lokstallet som lockar många kulturellt intresserade besökare, med sina konstnärliga utställningar av både kända som mindre kända artister.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer