Rabatter och butiker i Sundsvall

Erbjudanden i Sundsvall

2
dagar
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Kolvägen 14
852 29 Sundsvall

2
dagar
kvar
Instrument
LidlInstrument

Kolvägen 14
852 29 Sundsvall

2
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Kolvägen 14
852 29 Sundsvall

2
dagar
kvar
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Kolvägen 14
852 29 Sundsvall

2
dagar
kvar
Julmode
LidlJulmode

Kolvägen 14
852 29 Sundsvall

Butiker i Sundsvall

Populära produkter

Handla i Sundsvall

Kataloger och erbjudanden från Sundsvall

Sundsvall: shopping och butiker

Shoppa i Sundsvall

Det ligger fler än 200 butiker i Sundsvalls stadskärna, och det upprätthåller titeln som Sundsvalls vackraste shoppingområde. Du kan även besöka Birsta Köpcenter för den bästa servicen och ett mångsidigt utbud av butiker, det är det bästa, och största, i Sundsvall. Människor vallfärdas från hela Norrland för att shoppa i Birsta, som blir ett attraktivt resemål med sina över 90 olika butiker. I Birsta hittar du varumärken såsom IKEA, The Phone House, The Body Shop, Akademi Bokhandeln och många fler.

Upplev natur året om i Sundsvall

Du kan vara utomhus året om i Sundsvall, då staden på vintern erbjuder en kall men fartfylld vistelse i skidbackarna, och på sommaren erbjuder trevliga utomhusaktiviteter såsom vandring eller fiske. I Bergeforskfisket kan du fiska bland annat havsöring och lax i Indalsälven. Eller besök Holms fiskeområde som består av en stor samling sjöar och vattendrag där du kan fiska öring, röding, sik, regnbåge, abborre och gädda. I Sundsvall kan du även åka längdskidor eller göra utförsbackarna osäkra på ett par slalomskidor.

Sundsvalls rika historia

Sundsvall utgör det norrländska landskapet Medelpads enda stad, och är Sveriges 21:a största, vilket är imponerande med tanke på Sundsvall anlades från början år 1621 på en obebyggd betesvall och hade vid den tiden igen befolkning alls. Med tiden utvecklades Sundsvall till en fiskarstad för att sedan växa till den Norrlandsmetropol som den är idag. Du kan själv se hur staden utvecklats genom ett besök på ett av Sundsvalls många museer. Eller besök Stenstan – Sundsvalls vackra stadskärna i Sten byggd under 1800-talet.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer