Rabatter och butiker i Täby

Erbjudanden i Täby

Giltig om 2
dagar
Hygge - härlig och mysig inredning
Søstrene GreneHygge - härlig och mysig inredning

Stora Marknadsvägen 15
183 70 Täby

5
dagar
kvar
Veckans Klipp V.5
LidlVeckans Klipp V.5

Enhagsvägen 24
187 40 Täby

Giltig om 2
dagar
För hemmafixaren
LidlFör hemmafixaren

Enhagsvägen 24
187 40 Täby

Giltig om 2
dagar
Sköna kläder
LidlSköna kläder

Enhagsvägen 24
187 40 Täby

5
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Enhagsvägen 24
187 40 Täby

Butiker i Täby

Populära produkter

Handla i Täby

Kataloger och erbjudanden från Täby

Täby: shopping och butiker

Shoppa eller koppla av i Täby

I tätorten Täby kan du hitta på massor av roligt. Täby Centrum är en av Sveriges största gallerior och innehåller över 160 butiker och restauranger. Utöver att shoppa kan du även äta mat, koppla av genom att gå på bio, uträtta bankärenden eller till och med gå till läkaren. I Täby Centrum ligger välkända kedjor såsom Brothers, Filippa K, GANT, Gina Tricot och många fler. Täby Centrum ligger centralt och lättåtkomligt då du bara kan ta Roslagsbanan i 15 minuter från Stockholms östra tunnelbanestation.

Upplev historia i Täby

Historiska sevärdheter, såsom runristningar från vikingatiden kan du också utforska i Täby. I Runriket finns flest runskrifter i hela världen och där kan du även lära dig historien om en färgstark lokalbo: Estrid – den mäktigaste kvinnan i Täby på 1000-talet. Täby har också ett framträdande föreningsliv, som gör det möjligt för dig att gå på museum, då Täby hembygdsförening driver Båtmanstorpet runborg i Täby kyrkby, och Hembygdsmuseet i Rönninge by.

Du kan även koppla av och få motion genom att utforska naturen runt Täby. Skogen och vattnet har alltid haft en framträdande plats, och finns närvarande med stora grönområden, ett flertal sjöar, två av Sveriges största småbåtshamnar och en vacker kuststräcka. Du kan vara utomhus hela året i Täby; på sommaren kan du bada utomhus eller besöka några av Täbys många, välskötta lekplatser med de små, och på vintern preparerar Täby kommun skidspår så att du kan ge dig ut och åka långfärdsskidor.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer