Rabatter och butiker i Trelleborg

Erbjudanden i Trelleborg

sista
dagen!
Pyssel
LidlPyssel

Hedvägen 87
231 66 Trelleborg

sista
dagen!
Instrument
LidlInstrument

Hedvägen 87
231 66 Trelleborg

sista
dagen!
Barnkläder
LidlBarnkläder

Hedvägen 87
231 66 Trelleborg

sista
dagen!
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Hedvägen 87
231 66 Trelleborg

sista
dagen!
Julmode
LidlJulmode

Hedvägen 87
231 66 Trelleborg

Butiker i Trelleborg

Populära produkter

Handla i Trelleborg

Kataloger och erbjudanden från Trelleborg

Trelleborg: shopping och butiker

Trelleborg – Palmernas stad

Trelleborg kallas för palmernas stad, mycket på grund av att palmer pryder stadens infart och du kan även finna palmer runt om längs med stadens gator. I denna stad, som också är Sveriges sydligaste, hittar du även många anor från både vikingatiden och medeltiden. Den medeltida stadsplanen är till stor del orörd och de äldre delarna finns kring Gamla torg. En av de störta turistmagneterna är den rekonstruerade Ringborgen som ursprungligen byggdes för att skydda staden och landet från fienden.

Storstadspuls med en småstads alla fördelar

Trelleborg är bekvämt belägen till många storstäder. Något som gör att kommunen är nära till storstädernas puls men med småstadens alla fördelar för såväl boende som för turister. Här erbjuds även ett stort shoppingutbud, många trevliga restauranger och charmiga caféer. Trelleborgs största shoppinggata är Algatan, här finner du bland annat Valengallerian där kända butikskedjor så som H&M, KappAhl och Intersport likväl mindre lokala butiker kan bli besökta. På onsdagar och lördagar anordnas även torghandel för den som letar efter unikt och typiskt för kommunen.

Trelleborg för den kultur- och natur intresserade

För den som är kulturintresserad finns det mycket att hämta av Trelleborg, som erbjuder både museum med konstutställningar och ett brett utbud av arrangemang året om. Strax intill stadens stadspark ligger Axel Ebbes konsthall där den kända Svenska skulptören och författaren Axel Ebbes verk finns att åskåda. På sommaren finns det även möjligheter till att lyssna på konserter i Stadsparken på Stadsparksscenen, här anordnas även Trelleborgs kända Palmfestival årligen sista helgen i augusti, där musiker från hela världen har spelat. Om vädret inte tillåter finns Parken Kultur- och Konferenscenter som också anordnar kulturevenemang som konserter och teatrar.

Även Trelleborgs intressanta naturliv lockar. Med en 32 kilometer lång kuststräcka finns det alltid en anledning till att besöka stranden. Här finns också många fina småbåtshamnar och campingplatser. Eller varför inte ta en tur i kommunens vackra naturområden?

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer