Rabatter och butiker i Trollhättan

Erbjudanden i Trollhättan

1
dag
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Gärdhemsvägen 50
461 32 Trollhättan

1
dag
kvar
Instrument
LidlInstrument

Gärdhemsvägen 50
461 32 Trollhättan

1
dag
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Gärdhemsvägen 50
461 32 Trollhättan

1
dag
kvar
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Gärdhemsvägen 50
461 32 Trollhättan

1
dag
kvar
Julmode
LidlJulmode

Gärdhemsvägen 50
461 32 Trollhättan

Butiker i Trollhättan

Populära produkter

Handla i Trollhättan

Kataloger och erbjudanden från Trollhättan

Trollhättan: shopping och butiker

Shopping i Trollhättan

I Trollhättan kan du uppleva shopping, kultur, natur såväl som stadens rika historia. I Överby köpcenter, som grundades år 1987, kan du shoppa i välkända butiker, såsom Chlas Ohlson, Elgiganten, Systembolaget, Team Sportia eller Rusta. Du kan även äta i Överby köpcenter, med ett besök på McDonalds eller Max Hamburgare. Trollhättan har även andra köpcentrum, såsom Etage Shopping, eller mysiga butiker i innerstan. I Innerstan ligger över 100 butiker, vilka du når genom att strosa på mysiga gator längs Trollhättans kanal medan du betraktar hur segel- och tankbåtar rofyllt glider förbi. I innerstan kan du även ta dig en bit mat eller en fika i ett av stadens många mysiga caféer eller restauranger.

Spännande natur i Trollhättan

När du besöker Trollhättan kan du även uppleva en mångsidig natur, genom att utforska parker, skogar och berg. Du kan klättra i bergen Halle och Hunne, som ligger strategiskt placerade nära Vänerns sydspets, och är ett av Trollhättans mest besökta ställe för turister och lokalbefolkning. Med ett tjockt täcke av diabas, en mörk stenart som bildas av stelnad magma, dramatiska rasbranter och lodräta stenpelare sticker bergen ut i det i övrigt platta landskapet. Djur och natur på bergen är unika för inte bara Västergötland utan för hela Sverige.

Ta del av Trollhättans rika historia

I Trollhättan finns det historia som du själv kan uppleva. Besök Forngården som ligger längst ut på klippbranten i Strömslund, markerat av en dramatisk röd klockstapel. I friluftsmuseet Forngården finns redskap och byggnader bevarade från det gamla Trollhättan.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer