Rabatter och butiker i Trosa

Erbjudanden i Trosa

2
dagar
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Nynäsvägen 10
149 30 Nynäshamn

2
dagar
kvar
Instrument
LidlInstrument

Nynäsvägen 10
149 30 Nynäshamn

2
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Nynäsvägen 10
149 30 Nynäshamn

2
dagar
kvar
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Nynäsvägen 10
149 30 Nynäshamn

2
dagar
kvar
Julmode
LidlJulmode

Nynäsvägen 10
149 30 Nynäshamn

Butiker i Trosa

Populära produkter

Handla i Trosa

Kataloger och erbjudanden från Trosa

Trosa: shopping och butiker

I den vackra svenska skärgården ligger Trosa, som med sin pittoreska charm och trevliga stadskärna lockar många turister året om. Det är en småstad som erbjuder något för alla, oavsett ålder. För barn finns evenemanget Tough Kidz där man kan tävla i ett fartfylld springlopp med hinder längs vägen. En aktivitet som passar hela familjen är marknaden i Vagnhärad som hålls i slutet på maj. Här kan du köpa hembakta fikabröd, prova på yoga och gå tipspromenad. Platsen för marknaden är nära forsen och inte långt ifrån restaurang Utsikten, där du efter evenemanget kan fylla på energi med en bit mat och dryck.

Är du i Trosa på våren får du inte missa KonstTriangeln, ett samarbete mellan kommunen och Trosas talangfulla konstnärer. De erbjuder en konstrunda för att visa upp sina verk som uppskattas av såväl stadsbor som besökare.

I Trosa kan du också shoppa i stadens centrum. Här finns ett brett utbud av både konstnärliga butiker och moderiktiga klädkedjor. Med personlig service och gångavstånd till de flesta affärerna är Trosa en trevlig stad att handla i. Efter shoppingturen kan du fortsätta njuta av allt Trosa har att erbjuda – denna gång till bords. Hannah Café och Trosa Sjöbod är två tips på bra matställen där du kan fika och äta i mysiga miljöer.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer