Rabatter och butiker i Umeå

Erbjudanden i Umeå

5
dagar
kvar
Veckans Klipp V.5
LidlVeckans Klipp V.5

Examensvägen 1
907 30 Umeå

Giltig om 2
dagar
För hemmafixaren
LidlFör hemmafixaren

Examensvägen 1
907 30 Umeå

Giltig om 2
dagar
Sköna kläder
LidlSköna kläder

Examensvägen 1
907 30 Umeå

5
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Examensvägen 1
907 30 Umeå

5
dagar
kvar
Matdax-Mitti-v05 korr
MatdaxMatdax-Mitti-v05 korr

Formvägen 6b
906 21 Umeå

Butiker i Umeå

Populära produkter

Handla i Umeå

Kataloger och erbjudanden från Umeå

Umeå: shopping och butiker

Umeå är norra Sveriges största tätort och kallas ofta Norrlands huvudstad. Det är därmed också en stad full av liv och rörelse där du både kan shoppa smidigt, äta gott och roa dig på kvällen. I Umeå kan du göra många roliga aktiviteter, speciellt på vintern då staden förvandlas till en stad full av evenemang bland snö och is.

Shoppa smart och smidigt i Umeå

I centrala Umeå hittar du gallerian MVG som erbjuder trendiga klädbutiker och roliga butiker på tre välfyllda våningsplan. Den ligger vid den största gågatan Kungsgatan, där du inte långt ifrån också hittar Sagagallerian. Här kan du fynda vackert hantverk och hemgjorda slöjdsmycken. Pusta ut mellan shoppingrundorna med en fika eller lunch i galleriornas breda matutbud.

Kul i naturen i Umeå

För den kulturintresserade är Umeå ett givet besöksmål. En gång om året arrangeras den populära Kulturnatta, som fyller staden med musik och kultur. Evenemanget är gratis och hålls på Rådhustorget, Renmarkstorget och utefter Kungsgatan. Umeå är också en kulturstad tack vare Norrlandsoperan, en stor kulturscen som med sitt breda utbud täcker både balett, opera, dans och symfoniorkester.

När snön bäddar in staden i vitt och isen har bottenfryst är Umeå det perfekta resmålet för barnfamiljen. Här kan såväl små som stora roa sig med skidutflykter, åka hundspann, hälsa på Jesper i hans samekåta och ta en tur till trollskogen.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer