Rabatter och butiker i Upplands Väsby

Erbjudanden i Upplands Väsby

1
dag
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Stockholmsvägen 30
194 61 Upplands Väsby

1
dag
kvar
Instrument
LidlInstrument

Stockholmsvägen 30
194 61 Upplands Väsby

1
dag
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Stockholmsvägen 30
194 61 Upplands Väsby

1
dag
kvar
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Stockholmsvägen 30
194 61 Upplands Väsby

1
dag
kvar
Julmode
LidlJulmode

Stockholmsvägen 30
194 61 Upplands Väsby

Butiker i Upplands Väsby

Populära produkter

Handla i Upplands Väsby

Kataloger och erbjudanden från Upplands Väsby

Upplands Väsby: shopping och butiker

Shoppa i Upplands Väsby

I Upplands Väsby kan du ta dig för allting du har lust till. Det finns mycket att se och uppleva, med ett rikt naturliv och många roliga smultronställen att besöka. I de centrala delarna av Upplands Väsby kan du ägna dig åt Torghandel, eller besöka Väsby Centrum – Upplands Väsbys största köpcentrum. I Väsby Centrum hittar du över 80 butiker, restauranger och matställen i en avslappnad, fräsch och trevlig miljö. Med kända varumärken so H&M, Gina Tricot och Clas Ohlsson kan du hitta allt du söker. Väsby Centrum är lättillgängligt för turisten, med ett läge precis intill E4:an, mitt emellan Stockholm och Arlanda, så att du inte behöver trötta ut dig på vägen.

Natur i Stadsmiljö

I Upplands Väsby finns en stor variation av skogar, sjöar och vackra odlingslandskap. Längs med Mälarens stränder finns fina områden där du kan ströva omkring. Det finns chans för fågelskådning, då naturen i norra Upplands Väsby är gynnsam för fågelliv där sjön Fysingen ligger. I de södra delarna av Upplands Väsby ligger vildmarken i skogen Törnskogen som är en av Stockholms sista vildmarksskogar. Det ligger även sex olika sjöar I Upplands Väsby. I Väsby ån finner du den sällsynta fisken Aspen, som vandrar i ån för att leka varje år.

Rikt Kulturliv I Upplands Väsby

I Upplands Väsby kan du också uppleva ett rikt kulturliv, med musik, teater, litteratur, film och konst i centrum. Du finner olika bibliotek och museum, och respekterade och populära konsthus som Väsby Konsthall, Picchus café och Café The Nut house.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer