Rabatter och butiker i Uppsala

Erbjudanden i Uppsala

Giltig
i morgon
Hygge - härlig och mysig inredning
Søstrene GreneHygge - härlig och mysig inredning

Stora Marknadsvägen 15
183 70 Täby

4
dagar
kvar
Veckans Klipp V.5
LidlVeckans Klipp V.5

Liljefors Torg 2
754 29 Uppsala

Giltig
i morgon
För hemmafixaren
LidlFör hemmafixaren

Liljefors Torg 2
754 29 Uppsala

Giltig
i morgon
Sköna kläder
LidlSköna kläder

Liljefors Torg 2
754 29 Uppsala

4
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Liljefors Torg 2
754 29 Uppsala

Butiker i Uppsala

Populära produkter

Handla i Uppsala

Kataloger och erbjudanden från Uppsala

Uppsala: shopping och butiker

Uppsala erbjuder ett brett utbud av både sevärdheter, shopping och evenemang. Med småstadens närhet till det mesta och storstadens livliga atmosfär är det ett perfekt besöksmål. Uppsala är en stad med sin egen charm som varje år lockar många turister – såväl sommar som vintertid.

Vintage och trender i Uppsalas butiker

I kontrast till Uppsalas anrika historia finns också många köpcentrum med trendiga modekedjor och charmiga butiker. Njut av citypulsen och handla i gallerian Rådhuset, för att sedan flanera längs Fyrisån där du hittar de flesta klädkedjorna. I Forumgallerian kan du ta en paus och fika på något av de mysiga kaféerna. Uppsala har också ett brett utbud av vintage och secondhand-affärer. Oavsett smak och stil hittar du vad du vill shoppa i Uppsala! Vandrar du hellre omkring i gröna parker är Botaniska Trädgården något för dig, där du kan gå i Carl von Linnés fotspår. Biotopia är ytterligare ett grönt alternativ, där du kan lära dig mer om naturen i och kring Uppsala.

Modern musik och anrik historia i Uppsala

I Uppsala finns det alltid något att uppleva, oavsett om det är kultur, sport eller musik. Gillar du musik är Uppsala Konsert och Kongress ett givet besöksmål. Med sin fina akustik och moderna arkitektur blir konserten mycket mer än bara en musikupplevelse. Uppsalas breda kulturliv innefattar också dans, teater och shower, vilket Kulturnatten är ett återkommande, årligt bevis på.

Uppsala är en historisk stad där många avgörande händelser har utspelat sig. På Gamla Uppsala museum får du veta allt om stadens historiska delar och uppleva välbevarade kulturmiljöer. Uppskattar du historiska sevärdheter är Domyrkan och Slottet sevärdheter väl värda att besöka. Domkyrkan är både Skandinaviens största och högsta kyrka och även Gustav Vasas begravningsplats. Slottet har en spännande historia där många avgörande slag har utspelat sig och som du kan ta del av vid ditt besök.

Information om köpcentrumen i Uppsala
Erbjudanden i grannstaden
Populära städer
Topp butiker
Topp kategorier