Rabatter och butiker i Valbo

Erbjudanden i Valbo

2
dagar
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Kryddstigen 6
802 92 Gävle

2
dagar
kvar
Instrument
LidlInstrument

Kryddstigen 6
802 92 Gävle

2
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Kryddstigen 6
802 92 Gävle

2
dagar
kvar
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Kryddstigen 6
802 92 Gävle

2
dagar
kvar
Julmode
LidlJulmode

Kryddstigen 6
802 92 Gävle

Butiker i Valbo

Populära produkter

Handla i Valbo

Kataloger och erbjudanden från Valbo

Valbo: shopping och butiker

Strax utanför Gävle ligger Valbo, en trevlig tätort som med sina 7 000 invånare välkomnar såväl turister som nyinflyttade. Orten är framförallt känd för sitt stora köpcentrum, Valbo Köpcentrum, där bland annat IKEA ligger. Här finns också stora klädkedjor som H&M, Gina Tricot och Dressman, samt smyckesbutiker som Guldfynd och Kicks representerade. Med andra ord är Valbo Köpcentrum ett trevligt besöksmål för hela familjen, där alla kan hitta något de gillar!

Valbo är också ett populärt besöksmål för de som gillar whiskey. Här ligger nämligen ett av Sveriges få whiskydestillerier, Mackmyra Svensk Whisky. Det grundades 1999 och erbjuder besökare både att lära mer om själva produktionen av drycken samt att köpa den lokala specialiteten direkt på plats.

Till bruket i Mackmyra tillhörde tidigare även en masugn. Här tog man tillvara på järnmalmen från trakten ända fram till slutet av 1800-talet. Den är idag inte i bruk men har blivit ett uppskattat ställe att besöka. Den ligger i Sofiedal, som är en naturskön plats där bland annat Sofiedals Herrgård ligger. Passa på att lära mer om både Valbos spännande historia och herrgårdens tidigare ägare när du besöker området.

Valbo är med andra ord mer än bara köpcentrum, så kombinera din shoppingdag med historiska utflykter och natursköna upplever!

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer