Rabatter och butiker i Vänersborg

Erbjudanden i Vänersborg

2
dagar
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Regementsgatan 23
462 32 Vänersborg

2
dagar
kvar
Instrument
LidlInstrument

Regementsgatan 23
462 32 Vänersborg

2
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Regementsgatan 23
462 32 Vänersborg

2
dagar
kvar
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Regementsgatan 23
462 32 Vänersborg

2
dagar
kvar
Julmode
LidlJulmode

Regementsgatan 23
462 32 Vänersborg

Butiker i Vänersborg

Populära produkter

Handla i Vänersborg

Kataloger och erbjudanden från Vänersborg

Vänersborg: shopping och butiker

Långshopping i ”Lilla Paris” i Vänersborg.

Vänersborg ligger i Västergötland och västra delen av Sverige. Stadens position nära Sveriges största sjö Vänern gör att det finns tillgång till mycket vattenmynningar och vackra vyer. Vänersborg har fått populärnamnet ”Lilla Paris” från författaren, tillika kompositören och trubaduren Birger Sjöberg på grund av dess många åar och vattendrag.

Ett stenkast från Vänersborgs centrum hittar du Överby köpcentrum. Här hittar du över 150 butiker, något som gör köpcentrumet till ett utav Sveriges större handelsplatser. Här slåss stora välkända kedjor med mindre lokala aktörer för att få din uppmärksamhet, det är sett som ett riktigt eldorado för den modeintresserade med över 40 olika sko- och modebutiker. Det finns självklart mycket mer än bara mode, här finns butiker för alla intressen, åldrar och kön.

Vänersborgs kulturliv lockar alla åldrar.

Även kulturlivet är rikt i Vänersborg. Här kan du finna utställningar, museum och evenemang med kulturfestivaler. Det rika kulturlivet är som det är mycket på grund av det aktiva föreningsliv som Vänersborg har. Varje vecka arrangeras mängder av kulturaktiviteter och det finns ofta något för alla att göra.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer