Rabatter och butiker i Varberg

Erbjudanden i Varberg

2
dagar
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Sömmerskevägen 1
311 36 Falkenberg

2
dagar
kvar
Instrument
LidlInstrument

Sömmerskevägen 1
311 36 Falkenberg

2
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Sömmerskevägen 1
311 36 Falkenberg

2
dagar
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Sömmerskevägen 1
311 36 Falkenberg

2
dagar
kvar
Instrument
LidlInstrument

Sömmerskevägen 1
311 36 Falkenberg

Butiker i Varberg

Populära produkter

Handla i Varberg

Kataloger och erbjudanden från Varberg

Varberg: shopping och butiker

Varberg erbjuder avkoppling och musikupplevelser

Varberg är den vackra staden nära havet, som erbjuder både exklusiva badhus, avkopplande hotell och spännande shopping. Här kan du njuta av historiskt kända badinrättningar, lyxiga spabehandlingar och god mat och dryck i stadens centrum. Det är aldrig långt till naturen, vilket gör att lugnet ger staden en speciell charm. Varberg har också ett brett utbud av konserter och evenemang, som den populära Rockfestivalen som du kan ta del av av i juli varje år.

Varberg är en vacker småstad vid den svenska västkusten. Beläget mellan Göteborg och Halmstad är det nära till såväl stadsliv som naturens lugn.

Välkända badhus i Varberg

Som en av de mest besökta städerna av turister i Sverige, är Varberg en händelserik stad på sommaren. Här finns välkända badhus, som Comwell Varbergs Kurort vid Apelviken och Asia spa i Varbergs centrum. Kallbadhuset är en anrik inrättning från 1925 som idag ger staden en speciell charm. I Varberg kan du njuta av natursköna vyer, stadens stilla lugn och pyssla om dig själv och dina nära. Här finns många möjligheter att unna dig en lyxig weekend eller en avkopplade semester.

God mat och festlig underhållning i Varberg

Full av energi efter badhusens behandlingar kan du ta del av Varbergs rika kulturliv. Gillar du musik, kommer du uppskatta restaurangen Maja vid Havet i Apelviken där många konserter anordnas varje sommar. Njut av högklassig underhållning av svenska artister och utsökt mat. Gillar du att dansa till bra musik är Varberg dit du ska åka i juli månad! Rockfesten är en musikfest för hela staden och många turister som dessutom är klimatkompenserad.

Varbergs breda shoppingutbud

Varberg är staden där du kan shoppa i både gallerior med brett utbud och fynda personliga presenter i små butiker. På Drottninggatan och Kyrkogatan hittar du många skobutiker, och i Gallerian finns många olika klädkedjor med de senaste modetrenderna.

Ät och drick gott i Varberg

Känner du för något gott att äta och dricka efter shoppingen, hittar du ett trevlig folkliv på Brunnstorget och Borgmästaregatan. Umgås med dina vänner och utmana dem i det populära Popquizet, eller dansa hela kvällen lång på Societetsrestaurangen.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer