Rabatter och butiker i Västerås

Erbjudanden i Västerås

Giltig om 2
dagar
Hygge - härlig och mysig inredning
Søstrene GreneHygge - härlig och mysig inredning

Krankroksgatan 17
721 38 Västerås

5
dagar
kvar
Veckans Klipp V.5
LidlVeckans Klipp V.5

Sundbyvägen 4
633 44 Eskilstuna

5
dagar
kvar
Veckans Klipp V.5
LidlVeckans Klipp V.5

Regattagatan 30-32
723 48 Västerås

5
dagar
kvar
Veckans Klipp V.5
LidlVeckans Klipp V.5

Mästergatan 2
745 37 Enköping

Giltig om 2
dagar
För hemmafixaren
LidlFör hemmafixaren

Sundbyvägen 4
633 44 Eskilstuna

Butiker i Västerås

Populära produkter

Handla i Västerås

Kataloger och erbjudanden från Västerås

Västerås: shopping och butiker

Som Sveriges femte största stad erbjuder Västerås ett brett utbud av shopping och evenemang, året om. Med en pulserande citykärna och livliga kvällsliv är det staden där alltid något är på gång. Oavsett tycke och smak är Västerås en destination för alla.

Trendig shopping och lyxig mat i Västerås

Föredrar du däremot mer trendig shopping är stadskärnan en pulserande plats för handel. Mitt i centrum ligger Punkt och Stigma, där du hittar alla modekedjor och klädbutiker. En bit utanför staden ligger Erikslunds shoppingcenter, där många stora butiker samlas på en och samma marknadsplats. Efter en dag med shopping passar ett besök på Slakteriet bra. Det är västeråsarnas saluhall för goda matvaror och internationella rätter. Här kan du inhandla goda ostar, fina charkuterier och annat gott som fullbordar en gastronomisk upplevelse. För bus och bad rekommenderas Kokpunkten, ett actionbad med attraktioner som ruschkanor, vågmaskiner och bubbelbad.

Högklassigt musikutbud i Västerås

Uppskattar du kultur är mötesplatsen Culturen ett ställe för dig. I det före detta industriområdet Kopparlunden ligger kulturhuset som erbjuder såväl stadsbor som besökare en samlingsplats för att bli inspirerad och delaktig i nyskapande kultur. Såväl teater och musik, som dans och film ryms under Culturens tak. Västerås är också staden med det breda musikutbudet. Sinfoniettan är exempelvis en av Sveriges äldsta orkestrar och ger många konserter av hög kvalitet om året. Andra sorters kultur kan upplevas på Västerås konstmuseum, som visar upp över 8000 verk av svenska konstnärer. Det är en unik samling tavlor och en kulturell skatt i Västerås.

Vallby är friluftspärla i Västerås

Historien är ständigt närvarande i Västerås, vilket också märks i stadsbilden. Vallby är ett friluftsmuseum dit många gamla byggnader har flyttats. Besöker du det kan du se hur typiska västmanländska gårdar såg ut förr i tiden. I Vallby finns även en utomhusteater, där Västerås teater ger sommarföreställningar. Kom ihåg att strosa runt på torghandeln när du är här! Under sommarmånaderna kan du njuta av lokala delikatesser och fynda hantverk i de mysiga kvarteren i Vallby.

Information om köpcentrumen i Västerås
Erbjudanden i grannstaden
Populära städer
Topp butiker
Topp kategorier