Rabatter och butiker i Växjö

Erbjudanden i Växjö

5
dagar
kvar
Veckans Klipp V.5
LidlVeckans Klipp V.5

Storgatan 70
352 36 Växjö

Giltig om 2
dagar
För hemmafixaren
LidlFör hemmafixaren

Storgatan 70
352 36 Växjö

Giltig om 2
dagar
Sköna kläder
LidlSköna kläder

Storgatan 70
352 36 Växjö

5
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Storgatan 70
352 36 Växjö

5
dagar
kvar
Matdax-Mitti-v05 korr
MatdaxMatdax-Mitti-v05 korr

Arabygatan 13
352 46 Växjö

Butiker i Växjö

Populära produkter

Handla i Växjö

Kataloger och erbjudanden från Växjö

Växjö: shopping och butiker

Massor att göra i Växjö

I Växjö är det alltid mycket på gång, med utställningar och evenemang i Kulturparken Småland och Växjö Konsthall, teater på regionteatern, och idrott på elitnivå tillsammans med ungdomsverksamhet i Växjös arenor. Besök Växjö Opera som regelbundet sätter upp kända teaterstycken, pjäser och musikaler för att få smak av småländskt kulturliv. Du kan även läsa Växjös Turistmagasin för att få reda på många andra roliga aktiviteter. I Växjö finns det alltid något spännande att ta sig för.

Sveriges bästa stadskärna i Växjö

Du kan hitta ett brett utbud av butiker, mysiga caféer, trevliga uteserveringar och restauranger vars mängd garanterar att det finns något i Växjö som passar alla. Växjö City blev nyligen utsedd till årets stadskärna, vilket förvånad ingen då det är fyllt med mysiga butiker och restauranger som är öppna alla sju dagar i veckan. En annan faktor i Växjö Citys framgång är att där kombineras storstadens puls med småstadslivets välkomnande, en trevlig atmosfär helt enkelt.

Och Sveriges bästa köpcentrum i Växjö

I Växjö kan du även besöka det nybyggda shoppingcentret, Grand Samarkand, nyligen utsett till Sveriges bästa köpcentrum. Grand Samarkand blev år 2011 – 2012 utsedd till Sveriges bästa köpcenter av organisationen NCSC, vilket inte är konstigt med Grand Samarkands över 70 stycken trevliga butiker, caféer och restauranger som erbjuder populära, klassiska varumärken såsom MQ, Dressman, Chlas Ohlsson, Apoteket, Hallbergs Guld, m.fl. Klassiskt svenskt blandas med nya spännande koncept och människor i Grand Samarkand.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer