Rabatter och butiker i Vimmerby

Erbjudanden i Vimmerby

41
dagar
kvar
Veckans erbjudande
ÖoBVeckans erbjudande

Fiskaregatan 6
598 37 Vimmerby

28
dagar
kvar
Julkläder
DressmannJulkläder

Sevedgatan 35
598 37 Vimmerby

6
dagar
kvar
Veckans erbjudande
ÖoBVeckans erbjudande

Fiskaregatan 6
598 37 Vimmerby

6
dagar
kvar
Superklipp
BolistSuperklipp

Andersbovägen 17
577 34 Hultsfred

27
dagar
kvar
köp 2 få 50% rabatt
Dressmannköp 2 få 50% rabatt

Sevedgatan 35
598 37 Vimmerby

Butiker i Vimmerby

Populära produkter

Handla i Vimmerby

Kataloger och erbjudanden från Vimmerby

Vimmerby: shopping och butiker

Vimmerby är en kopia av Astrid Lindgrens sagovärld Bullerbyn. Inte bara för att författaren själv växte upp i trakten, utan också för att temaparken, där många av hennes historier blir till verklighet, också ligger här. För alla barnfamiljer är det en given dagsutflykt som gör Astrid Lindgrens sagor levande. Hälsa på Ronja Rövardotter, titta in i Villa Villekulla och busa med Prussiluskan – dagen blir ett äventyr för de allra minsta!

För de sötsugna rekommenderas ett besök på Mariannelunds Karamellkokeri. Här, i Sveriges äldsta konfektyrfabrik, har godsaker tillverkats från 20-talet och fortsätter med sitt utsökta hantverk än idag.

Vimmerby är mer än bara en destination där fantasin springer iväg. Här kan du också njuta av vackra omgivningar och rofylld natur. Beläget mitt i Småland, är det aldrig långt till närmsta natur –och djurupplevelse. Till exempel kan du besöka älgparken i Virum. Den ligger bara 25 minuter från Vimmerby och erbjuder safariturer för att du som besökare ska kunna komma riktigt nära både älgar och dovhjortar.

Strax utanför byn kan du också paddla kanot och uppleva Smålands skönhet från vattnet. Börja din tur i Stångån, en lugn å som tar dig ända in i nästa landskap. Med picknick och en heldag i kanoten blir det en härlig dagsutflykt som hela familjen gillar.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer