Rabatter och butiker i Visby

Erbjudanden i Visby

47
dagar
kvar
Veckans erbjudande
ÖoBVeckans erbjudande

Stenkumlaväg
621 46 Visby

41
dagar
kvar
Förlovningsringar
GuldfyndFörlovningsringar

Österväg 7
621 45 Visby

41
dagar
kvar
Möbler
EmMöbler

Norra Hansegatan 18
621 41 Visby

27
dagar
kvar
Resväskor
RustaResväskor

Skarphällsgatan 2
621 41 Visby

13
dagar
kvar
Sänkt pris
BiltemaSänkt pris

Visby
621 43 Visby

Butiker i Visby

Populära produkter

Handla i Visby

Kataloger och erbjudanden från Visby

Visby: shopping och butiker

Visby är staden med shoppingerfarenhet sedan vikingatiden

Visby är Gotlands hjärta och öns största stad. Trotts att det att Visby är en hyfsat liten stad finns mycket att hämta här. I Visby delar lokala hantverkare och kötthandlare och större välkända kedjor så som Åhlens och H&M plats för att ge dig en mer intim och genuin känsla. Det är något speciellt med att gå på en shoppingrunda i Visby, här är allt nära och i stadens medeltida gränder ligger butikerna tätt inpå varandra. Visby har sedan vikingatiden varit en handelsstad som människor från världen över rest för att besöka. Är du sugen på att få en riktig kulturupplevelse medans du gör dina inköp är Visby staden för dig.

Blir du trött i benen när du är ute finns det mängder med mysiga caféer och restauranger att vila sig på för att återfå krafterna.

Mänger med aktiviteter även för den kulturinteresseade.

I Visby finns även mängder av aktiviteter för den kulturintresserade. Här hittar bland annat ett flertal ruiner från både kyrkor och murar, alla som har sin historia att berätta om öns spektakulära historia. Det anornas dessutom årligen temaveckor i staden som kan intressera de allra flesta. Medeltidsveckan lockar historieätarna, Almedagsveckan är för den politiskt insatta och för den festgalna är Stockholmsveckan veckan för dig. Men självklart är Visby en stad att besöka oavsett när på året du åker.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer